Ana Sayfa / Premium Likit / One Hit Wonder Island Man ICED Premium Likit

One Hit Wonder Island Man ICED Premium Likit

800,00

One Hit Wonder Island Man ICED Premium Likit 100 Ml kapıda ödeme sipariş ver. Uwellturkey sitemizin stoklarında yer alan bu ürüne sahip olmak artık çok kolay.

Stok kodu: Island-Man-ICED-Premium-Likit Kategoriler:

Açıklama

One Hit Wonder Island Man ICED Premium Likit 100 Ml kapıda ödeme sipariş ver. Uwellturkey sitemizin stoklarında yer alan bu ürüne sahip olmak artık çok kolay. 100 ml’lik bir şişede sunulan eşsiz bir likittir. Amerika’nın önde gelen likit üreticilerinden biri olarak tanınan bu özel karışım, tat ve buhar deneyiminizi zirveye taşırken %20 PG ve %80 VG oranında mükemmel bir dengede bulunur. Her nefeste benzersiz bir lezzet patlaması sunan RENK One Hit Wonder, tatlı, tuzlu ve meyvemsi notaları ustalıkla bir araya getirir.

Bu likit, en yüksek kalitede Amerikan malzemeleriyle üretilmiş olup kesintisiz ve doyurucu bir buhar deneyimi sunar. One Hit Wonder, uzun süre kullanım için tasarlanmıştır ve eşsiz aroma kombinasyonları ile yüksek buhar üretimi sunarak vape tutkunları için mükemmel bir seçenektir.

Island Man Iced One Hit Wonder’da 3 mg ve 6 mg olmak üzere farklı nikotin seviyeleri bulunmaktadır. Bu çeşitlilik, her vaper’ın ihtiyaçlarını karşılamak ve istedikleri nikotin seviyesinde tatmin edici bir deneyim yaşamalarını sağlamak için ideal bir seçenektir.

Ek bilgi

Nikotin Oranı

3 MG, 6 MG

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“One Hit Wonder Island Man ICED Premium Likit” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir